• Klikkaa kuva auki.

Mobiilipalju

Palju on 6 hengen luxusluokan mobiilipalju. Tavanomaisuudesta poiketen paljun sisällä on väriä vaihtava led-valo, jolla saadaan lisää tunnelmaa pimeisiin kesä/talvi-iltoihin. Uutuutena paljussa on nyt myös led-valot portaissa, jotta paljuun on turvallista mennä myös pimeään aikaan. 

Polttarit, pikkujoulut, yritysten saunaillat, illan vietto ystävien kanssa, perheen yhteinen rentoutushetki tai romanttinen ilta rakkaasi kanssa tähtitaivaan alla. Kaikki tämä on mahdollista helposti siirrettävän Led mobiilipaljun avulla. Voit siirtää paljun autosi perässä kotiin, mökille, järven rannalle, ystävien pihaan, missä sitten sielusi lepääkin. Elämys jonka varmasti jokainen muistaa ja jonka voit saada milloin itse haluat, tilanteen mukaan! Myös hieno lahjaidea esim. tupari-, synttäri-, hää- tai vaikkapa joululahja joka ei jätä ketään kylmäksi!

Palju on erittäin hygieeninen helposti puhdistettavan lasikuiturakenteensa vuoksi. Palju pestään ja desinfioidaan aina uutta asiakasta varten. Asiakas huolehtii itse vain peruspuhdistuksesta käyttönsä jälkeen. Veden tarve on vain 1000-1200 litraa. Palju lämpiää jo n. 2-3 tunnissa sen hyvän lämmöneristyksensä ansiosta!

Paljua saa kuljettaa B-ajokortin omistaja. Tarvitset vain peräkoukulla varustetun auton jolla voit itse kuljettaa paljun haluamaasi paikkaan Keski-Suomen alueella. Paljussa on kaikki tarvittava varustus lukuunottamatta polttopuita jotka asiakas hommaa itse. Mukaasi saat paljun käyttöohjeet sekä vuokrausehdot.

 

VARAUSKALENTERI:

https://evaraus.fi/RentmiX/kalenteri/

 

Vuokraushinnasto                                    

ma-to: 70 €/vrk                                                 
pe-su: 90 €/vrk                                                
pe-su: 150 €/vk:n loppu

Yhteystiedot: p.050-5649019/msrentmix@gmail.com

https://www.facebook.com/MSRentmix