Tervetuloa RentmiX:n kotisivuille!

Olemme pieni Jyväskyläläinen yritys, joka tarjoaa erilaisia vuokrauspalveluita, kuin myös hitsauspalveluita (n. 20 vuoden kokemuksella). Perustimme M & S RentmiX Ay:n toukokuussa 2015; saamamme palautteen perusteella olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Siitä iso kiitos asiakkaillemme, joita haluamme palvella täydellä sydämellä ja sillä ammattitaidolla, jota meille on vuosien varrella kertynyt.

Ylävalikon kautta pääsette tarkemmin katsomaan minkälaisia vuokrauspalveluita meillä on tällä hetkellä tarjottavanamme, eli näitä ovat: matkailuauto, mobiilipalju, iso peräkärry.

Matkailuauto + muut vuokrakohteet: 

Vaihdoimme jälleen matkailuautoa, joten vuokrattavana on upouusi 2019 vuoden malli: LMC Explorer Premium, joka on rekisteröity 4 hengelle. Auto on automaattivaihteinen, josta löytyy kaikki herkut kuten peruutuskamera, lattialämmitys, Zenec -multimediakeskus jne. Auton saa talvella käyttöön myös vesien kanssa, sen hyvän lämmöneristyvyyden ansiosta. Tarjoamme näin asiakkaillemme huoletonta lomailua laadusta tinkimättä! :) 

Mobiilipalju on ollut meillä jo pidempään, joka on ollut hyvin suosittu illanvieton vetonaulana, niin saunailloissa kuin polttareissa ym. tapahtumissa.

Peräkärrymme on uusi iso kärry, jolla pystyy siirtämään esim.mökijän paikasta toiseen. Erittäin hyväksi todettu uutuus! 

Näistä laajemmin tietoa sivun ylävalikon kautta (katso myös "Lisää" tekstin alta), kuin myös alla olevien linkkien kautta.

VARAUKSET SUORAAN:

PALJU & ISO PERÄKÄRRY: https://evaraus.fi/RentmiX/kalenteri/

MATKAILUAUTO: https://www.nettivuokraus.com/matkailuajoneuvot/lmc-explorer-premium-i-710/517817/?ret_url=https%3A%2F%2Fwww.nettivuokraus.com%2Fuser_items%2F

 

Oemme myös Facebookissa: https://www.facebook.com/MSRentmix/

Voit myös soittaa meille kysyäksesi lisätietoja numerosta: 050-5649019 tai laittamalla meille sähköpostia: msrentmix@gmail.com

Ystävällisin terveisin

M & S RentmiX