Tervetuloa RentmiX:n kotisivuille!

Olemme pieni Jyväskyläläinen yritys, joka tarjoaa erilaisia vuokrauspalveluita, kuin myös hitsauspalveluita (n. 20 vuoden kokemuksella). Perustimme M & S RentmiX Ay:n toukokuussa 2015; saamamme palautteen perusteella olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Siitä iso kiitos asiakkaillemme, joita haluamme palvella täydellä sydämellä ja sillä ammattitaidolla, jota meille on vuosien varrella kertynyt.

Ylävalikon kautta pääsette tarkemmin katsomaan minkälaisia vuokrauspalveluita meillä on tällä hetkellä tarjottavanamme, eli näitä ovat: matkailuauto, pakettiauto, mobiilipalju, peräkärry, sekä uutuutena otsonaattori/ionisaattori. 

Matkailuauto + muut vuokrakohteet: 

Vaihdoimme jälleen matkailuautoa, joten vuokrattavana on upouusi 2019 vuoden malli: LMC Explorer Premium, joka on rekisteröity 4 hengelle. Auto on automaattivaihteinen, josta löytyy kaikki herkut kuten peruutuskamera, lattialämmitys, Zenec -multimediakeskus jne. Auton saa talvella käyttöön myös vesien kanssa, sen hyvän lämmöneristyvyyden ansiosta. Tarjoamme näin asiakkaillemme huoletonta lomailua laadusta tinkimättä! :) 

Mobiilipalju on ollut meillä jo pidempään, joka on ollut hyvin suosittu illanvieton vetonaulana, niin saunailloissa kuin polttareissa ym. tapahtumissa.

Pakettiautomme vaihtui täysiin uuteen: Iveco Daily, joka on edellistä tilavampi ja monipuolisempi; peräti 16 m3, jolla hoituu isotkin muutot kivuttomasti.

Peräkärry on puolestaan näppärä vaihtoehto pikkukuormia kuljetettaessa.

Viimesimpänä vuokrakalustoomme tuli otsonaattori/ionisaatttori erilaisten kohteiden desinfiointiin ja hajujen poistoon, kuten esim. talot, varastot, kesämökit, kellarit, autot jne. Poistaa tehokkaasti mm. homeen hajua.

Näistä laajemmin tietoa sivun ylävalikon kautta (katso myös "Lisää" tekstin alta), kuin myös alla olevien linkkien kautta.

VARAUKSET SUORAAN:

PALJU & Paku: https://evaraus.fi/RentmiX/kalenteri/

MATKAILUAUTO: msrentmix@gmail.com 

 

Oemme myös Facebookissa: https://www.facebook.com/MSRentmix/

Voit myös soittaa meille kysyäksesi lisätietoja numerosta: 050-5649019 tai laittamalla meille sähköpostia: msrentmix@gmail.com

 

Ystävällisin terveisin

M & S RentmiX